Bij Hazelhoff Zorgvilla streven we ernaar om u professionele en persoonlijke zorg te bieden op het moment dat u te maken krijgt met somatische en/of psychogeriatrische gezondheidsproblemen.

Onze benadering van zorg en ondersteuning is holistisch en multidisciplinair. We hebben expertise in complexe zorgsituaties, zoals de zorg voor individuen met dementie.

Het welzijn van onze bewoners is onze hoogste prioriteit. Onze ervaren verpleegkundigen houden voortdurend een vinger aan de pols als het gaat om uw gezondheid. Ze coördineren de verschillende disciplines en werken nauw samen met (para)medische professionals om ervoor te zorgen dat onze zorg en diensten altijd naadloos aansluiten op uw persoonlijke behoeften en wensen.

Bij Hazelhoff Zorgvilla begrijpen we dat uw gezondheid uniek is, en daarom bieden we zorg die is afgestemd op uw individuele situatie. Ons toegewijde team staat klaar om u te verwelkomen in een warme, huiselijke omgeving.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een persoonlijke kennismaking te regelen. We nodigen u van harte uit om te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen en comfort kunnen bieden in Hazelhoff Zorgvilla.

Uw gezondheid, onze prioriteit – bij Hazelhoff Zorgvilla in Den Haag.

Wij zijn bij meerdere locaties in binnen en buitenland zorgvilla’s aan het openen. Kleinschalige zorgvilla’s voor ouderen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Onze zorgvilla’s zorgen voor persoonlijke aandacht en goede zorg.